Prijzen

Follow us:

Email: info@sunparksaanzee.be

Gezelligheid

op de eerste plaats!

WAAROM EEN PRIVE BUNGALOW HUREN?

 

Onze privé bungalow onderscheidt zich ondermeer van de standaard huisjes in afwerking en inrichting. Veel meer dan het puur praktische hebben we aandacht gehecht aan het échte gevoel van welbehagen. Mooi, degelijk en fris meubilair, een aangenaam kleurpallet en leuke accessoires zorgen ervoor dat u zich er onmiddellijk thuis voelt, en uw vakantie begint vanaf het ogenblik dat u toekomt,...

De inrichting


De woning is optimaal ingericht voor 4 personen, doch alles is voorzien om tot 6 personen comfortabel onderdak te kunnen bieden. Op de bovenverdieping staan 2 dubbele bedden, alsook een extra sofabank die nogmaals kan uitgetrokken worden voor 2 extra slaapplaatsen.


We hebben gekozen voor een degelijk eigentijds interieur, zodat u na een dagje strand/ zwembad en of wellness, écht thuis komt.

Uiteraard hebben wij de woning ook voorzien van een snelle en beveiligde privé wifi verbinding.

Onze prijs!

 

Sunparks Oostduinkerke is met z'n meer dan 300 vakantiehuisjes een zeer ruim opgezet park. De onze bevindt zich vlakbij de centrale receptie, het zwembad, de supermarkt,en de wellness.

Niet onbelangrijk als je weet dat het park ruim een kilometer lang is.

Bovendien bevindt hebt u gedurende uw ganse verblijf, een privé parkeerplaats ter beschikking op amper 50 meter van de cottage.

 

Wij voorzien beddengoed kant en klaar opgemaakt aan.

Belangrijk om te vermelden is dat voor ons huisje de toegang tot de aquafun niet inbegrepen is in de huurprijs, Wifi, digitale TV, prive parkeerplaats, bedlinnen en dergelijke dan weer wél.

 

Het is dus een beetje afwegen wat u het belangrijkste vindt, en hoe u uw vakantie wenst in te vullen. Indien u met het ganse gezin de ganse dag in de aquafun doorbrengt, bent u wellicht makkelijker af om rechtstreeks via sunparks te boeken. Plant u daarentegen een vakantie aan zee, waarbij u strand- pretpark- gastronomie, wellness en cultuur wenst te combineren, met de optie om een mogelijke regendag door te brengen in het subtropisch zwembad, dan bent u vele malen goedkoper indien u privé boekt.

Bovendien weet u dan met zekerheid dat u in een mooie en degelijk ingericht huisje terecht komt.

 

 

 

 

 

 

    

iets niet duidelijk? stuur even een berichtje!

Copyright @ All Rights Reserved